ONUR AKADEMİ’DEN ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI

ONUR AKADEMİ’DEN ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI
ONUR AKADEMİ’DEN ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI  Özel VİP Onur Akademi Kurs Merkezi Rehberlik Servisi üniversite tercih döneminde isteyen öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verecek.  İlimizde...
  1. ONUR AKADEMİ’DEN ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI  

  1. Özel VİP Onur Akademi Kurs Merkezi Rehberlik Servisi üniversite tercih döneminde isteyen öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verecek. 

  1. C:Userswin7Desktop401.jpg 

  1. İlimizde üniversite sınavlarına hazırlık alanında faaliyet gösteren Özel VİP Onur Akademi Kurs Merkezi 2023 YSK’ye girmiş adaylara ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. 

  1. Özel VİP Onur Akademi Kurs Merkezi Müdürü Onur Kurtaran, yaptığı açıklamada “üniversite tercihi yapacak öğrenciler için kurs merkezimizde Rehberlik Uzmanlarımızca tüm adaylara ücretsiz tercih hizmeti vereceğiz. Rehber Öğretmenlerimiz öğrencilerin üniversite tercihlerini doğru yapmaları için yanlarında olacak ve biz adaylardan herhangi bir ücret talep etmeyeceğiz dedi.”  

  1. Kurum Rehberlik Uzmanı Davut Bayazıt, bu konuda öğrencilere “Doğru Tercihin Yöntemleri” konulu seminer vereceklerini ve üniversite tercihlerinin ise 27 Temmuz- 08 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını dile getirerek, bu tarihler arasında tercih danışmanlık hizmeti almak isteyen adaylara yardımcı olacaklarını ve adaylardan hiçbir ücret talep etmeyeceklerini vurguladı.  

  1. Rehberlik Uzmanı Bayazıt, “tercih sürecinin hayatın bir dönüm noktası olduğunu, telafisi mümkün olmayan hatalara sebebiyet vermemek için dikkatli olunmasını ve tercihlerin asla şansa bırakılmamasını, bu süreçte adayların istek ve hedeflerine uygun tercih yapmaları gerektiğini söyledi.” 

  1.  Bayazıt, “üniversite tercihi için adayların 24 tercih yapma hakkına sahip olduklarını dile getirerek, geniş yelpazede ortalama bir tercih yapılması önerisinde bulunarak, adaylara alanında uzman olan bir Rehberlik Uzmanına danışmadan tercihlerinizi oluşturmayın dedi.”  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.