Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhur İttifakı Türkoğlu İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, yeni başkan adayı Feyzettin Okumuş’a destek verdi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

Görevi Feyzettin Okumuş’a Devir Edeceğim”

TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhur İttifakı Türkoğlu İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, yeni başkan adayı Feyzettin Okumuş’a destek verdi.

31 Mart 2024 gününe kadar seçim çalışımını birlikte yapacağımız kardeşim Feyzettin Okumuş’a başarılar diliyorum. 1 Nisan da görevi kendisine devir etmek için durmak yok yola devam diyerek çalışıyorum,” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının olmaması sebebi ile biraz dinleneceğim, Kahramanmaraş hizmet etmek benim için bir şereftir diyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş , İnşallah Türkiye Yüzyılının Ak belediyeciliği Türkoğlu’nda hizmet etmeye devam edecektir. Bu bağlamda bizim ayrımız gayrımız yok , kimin aday olduğu değil mesele Ak Partinin Cumhur İttifakının kazanmasıdır. Ben bunu için çalışıyorum,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.