"Kahramanmaraşlılar İstanbul Muradına Erecek "

"Kahramanmaraşlılar İstanbul Muradına Erecek "
İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 'a Kahramanmaraşlılardan dua ve manevi destek var..

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Anadolu Desteği

"Kahramanmaraşlılar İstanbul Muradına Erecek "

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / İstanbul’da seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 'a Kahramanmaraşlılardan dua ve manevi destek var..

İstanbul halkını CHP den kurtulması için dua eden Kahramanmaraşlılar , dün Murat Kurum ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile Beyoğlu’nda İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Türk Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’ni (TÜSİAD) ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kurum, ülkenin geleceğinin yatırımda, üretimde, ihracatta ve istihdamda olduğunu belirterek, “Buna katkı sağlayan herkesi destekliyoruz. İstanbulumuzun gücü çok değerli. Ülkemizin 68 şehrine denk gelen ekonomik potansiyele sahibiz. Bu güçlü şehrin ticaretini, sanayisini, üretim odaklı desteklemeye, istihdamını artıracak girişimlere de yardımcı olacağız. Sadece İstanbul’un geleceğiyle ilgileneceğiz” dedi.

Kurum : 31 Mart akşamına kadar hiç durmaksızın çalışacağız" diye konuşması Kahramanmaraşlılar tarafından alkışlandı ve İstanbul 31 Mart'ta Muradına erecek diyerek manevi destek ve dua ettiler..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.