Güçlü Bir Kahramanmaraş İçin Görgel’e Güçlü Destek…

Güçlü Bir Kahramanmaraş İçin Görgel’e Güçlü Destek…
Beşen Sigorta yönetim kurulu başkanı Mehmet Beşen; “ 31 Mart 2024 seçimlerinde Fırat Görgel Başkana güçlü bir destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Beşen Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Beşen

Güçlü Bir Kahramanmaraş İçin Görgel’e Güçlü Destek…

KAHRAMANMARAŞ – Beşen Sigorta yönetim kurulu başkanı Mehmet Beşen; “ 31 Mart 2024 seçimlerinde Fırat Görgel Başkana güçlü bir destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Beşen : 6 Şubat depreminde büyük yıkım ve acılar yaşanan Kahramanmaraş’ımızın eski günlerine dönmesi hepimizin ortak dileğidir. Bu anlamda önümüzdeki 31 Mart yerel seçimleri büyük önem arz etmektedir. Bu şehrin hızla ayağa kalkması için güçlü iktidar desteğine ihtiyaç vardır. Her fırsatta Kahramanmaraş’ımıza desteğini ifade eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir bayrak değişimi yaparak Hayrettin Güngör’ün yerine yeni dönemde, AK PARTİ’nin yereldeki teşkilatlarının hemen her yerinde başarılı bir şekilde görev yapmış, halkın gönlünde yer edinmiş, genç, dinamik, çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip olan İl Başkanı Fırat Görgel’i aday göstermesi şehir de büyük bir memnuniyet ile karşılanmış siyasete yeni bir heyecan getirmiştir.

Fırat Görgel kardeşimizden halkın beklentileri çok yüksek olup üzerinde büyük sorumluluk bulunmaktadır.

Şehrimizde, Bakanımız Vahit Kirişci liderliğinde milletvekillerimizle birlikte gerek siyasette gerekse bürokraside gerçekleşen uyuma, İş dünyası, esnaf ve ticaret erbablarının da katkı sağlamasıyla birlikte bu kadim şehri yeniden hızlı bir şekilde ayağa kaldırmanın mücadelesini vereceğiz.

Görgel’in güçlü bir Kahramanmaraş imar ve inşası için ciddi bir destekle seçimleri kazanması için ona çok destek vermeliyiz.

Fırat Görgel bu şehrin her caddesini, sokağını ve aynı zamanda da yaşadığımız tüm sorunları bilen bir kişi olarak kuracağı güçlü kadrolarla, Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız Mehmet Özhaseki ‘nin destekleri, Milletvekillerimizin de gayretleri ile, herkesin en kısa zamanda işine, evine kavuşacağı modern, daha yaşanabilir Kahramanmaraş’ın inşa edileceği günlerin yakın olduğunu ümit ediyorum. Her şey KAHRAMANMARAŞ’ımız için…" diyorum.. dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.