Çağlayancerit de 100 yıl köprüsü

Çağlayancerit de 100 yıl köprüsü
Çağlayancerit de 100 yıl köprüsüÇAĞLAYANCERİT/ Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde , Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ilçesinde bir çok köye ulaşım sağlayacak olan Mercan Deresi üzerine : " Mercan 100 yıl köprüsü...

Çağlayancerit de 100 yıl köprüsü
ÇAĞLAYANCERİT/ Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde , Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ilçesinde bir çok köye ulaşım sağlayacak olan Mercan Deresi üzerine : " Mercan 100 yıl köprüsü " yaptırıyor..
Çağlayancerit belediye başkanı Hanifi Surıaltun : Köprüler yaparak gönüller inşaa ediyoruz," diyerek hizmeti her noktaya ulaştırdıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun: Mercan Deresi üzerinde yapımına başladığımız "MERCAN 100 YIL KÖPRÜSÜ" adını verdiğimiz köprü yapımı çalışmalarımız belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince devam etmektedir. Bu köprüyü belediye imkanlarımızla yapıyoruz," dedi.
Başkan Hanifi Sarıaltun : İnşallah köprü yapımı çalışmalarımız en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacaktır.
Çağlayancerit ilçemizde ulaşım konforunu arttırmak için mücadelemiz devam ediyor. Çağlayancerit ilçesi Kahramanmaraş'ın ceviz ve yaylasıdır, bu sebeple elimizden gelen hertürlü hizmeti vermek için çalışıyoruz," diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.