Bu Millet Bizimle Olduğu Sürece Bizi Kimse Yıkamaz

Bu Millet Bizimle Olduğu Sürece Bizi Kimse Yıkamaz
Fırat Görgel : Ak Parti iktidarını , Gazilerimizin, dedelerimizin , yüklerimizin, günahsız sabıların duasını alarak yol yürümektedir.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fırat Görgel

Bizim Arkamızda Dua Ordusu Var !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti ve Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, " Biz efendi olmaya değil, bu millette 22 yıldır hizmet etmeye talip oldu, bu sebeple bizim arkamızda büyüklerin duası var! " dedi.

6 Şubat Depremleri sonrası yapılan çalışmaları anlatan Başkan adayı Fırat Görgel: " Deprem oldu bir yandan yaralılar kurtarma çalışması devam ederken bir yandan ise çadırlar kuruldu, seyyar mutfaklarda yemek çıkarıldı..

Depremin şoku üzerimizden atmamızla birlikte hızla konteyner kentleri kurduk çadırdaki vatandaşlarımızı konteynerelere aldık..

6 Şubat'tan şubat sonuna kadar çadır konuştu.. Mart ayında Konteynerleri konuştuk.. Bugün 12 ay sonra 10 bine yakın köy evi ile birlikte kalıcı konutları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katıldığı kura çekimi ile has sahiplerine verdik..

Nisan, Mayıs , Haziran kısaca yıl sonuna kadar her ay konut teslimi yapılacak seneye bugüne geldiğimizde inşallah depremden iz kalmayacak o gün başka konuları konuşuyor olacağız, Bizim arkamızda milletimizin duası var , büyük dedelerimizin duası var, çocukların günahsızların duası var , bu millette hizmet etmeye 1 Nisandan sonra da aynı aşkla devam edeceğiz," dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.