Alper Akbaş Onikişubat Belediye Başkan aday adayı

Alper Akbaş Onikişubat Belediye Başkan aday adayı
Alper Akbaş Onikişubat Belediye Başkan aday adayıONİKİŞUBAT / Ak Parti Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanlığı için bir aday adayı daha çıktı.. Merhum Hamza Akbaş oğlu Alper Akbaş , bende varım diyerek...

Alper Akbaş Onikişubat Belediye Başkan aday adayı
ONİKİŞUBAT / Ak Parti Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanlığı için bir aday adayı daha çıktı.. Merhum Hamza Akbaş oğlu Alper Akbaş , bende varım diyerek Onikişubat ilçe belediye başkanlığına aday adayı oldu.
Alper Akbaş : Şehrimizin içinde bulunduğu durumu ve hemşerilerimizin beklentisini çok iyi biliyorum. 6 Şubatta yaşadığımız tarihin en büyük afetinin ardından ilçemizin geleceğe daha emin adımlarla yürümesi ve kalkınmasını bir inşaat yüksek mühendisi olarak kendime görev addettim.
İlçemizi bir an önce toparlayarak hep birlikte ayağa kaldırmak için çıktığımız bu kutlu yolda Onikişubat Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaat formumu, Partimizin kıymetli Onikişubat İlçe başkanı Mücahit Kara’ya teslim ettim.
Aday adaylığı başvuru törenime eşlik eden değerli dostlarıma ve şehrimizin medya kuruluşlarına teşekkür ediyorum." ediyorum.. dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.