Vali Akkoyun Teşekkür

Vali Akkoyun Teşekkür
Vali Akkoyun TeşekkürBEKİR DOĞANEKİNÖZÜ / Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi Türkmenler Mahallesine bir ziyarette bulunan Türkoğlu koordinatör valisi ve Karaman Valisi Tuncay Akkoyun , vatandaşlarla sohbet ederek dua ve teşekkür...

Vali Akkoyun Teşekkür
BEKİR DOĞAN
EKİNÖZÜ / Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi Türkmenler Mahallesine bir ziyarette bulunan Türkoğlu koordinatör valisi ve Karaman Valisi Tuncay Akkoyun , vatandaşlarla sohbet ederek dua ve teşekkür aldı.
Ekinözü Türkmenler Mahallesinden Battal Türkmensoylu, Sayın valimiz Tuncay Akkoyun, Ekinözü Kaymakamımız Sayın Abdülhamid Bağış , Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, beraberin deki heyetle bugün bizleri kendi hanemizde ziyaret ederek bizleri bahtiyar ettiler.. Sayın Valim Tuncay Akkoyun şahsında beraberinde gelen heyette teşekkür ediyorum..
6 Şubat Depreminden bugüne Kadar Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde Koordinatör vali olarak verdiği hizmetleri yakinen takip ediyoruz , Allah kendisinden razı olsun , diyorum." dedi.
Ekinözü İlçesi Türkmenler Mahallesinde vatandaş ziyaretinden sonra diğer mahallelerde uğrayarak Türkoğlu'na dönen Karaman Valimiz Tuncay Akkoyun ve Ekinözü Kaymakamı Abdülhamid Bağış a Ekinözü belediye başkanımız Bilal Eker beraberindeki heyet Mübarek Ramazan Bayramını sevincini kırsal mahalle sakinlerine yaşattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.