"Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"

"Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak"Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak , günün 20 saatini partisi için çalışarak geçiriyor..Özellikle...

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak
"Türkiye Yüzyılı'na Yürüyoruz"
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ramazan Gürbak , günün 20 saatini partisi için çalışarak geçiriyor..
Özellikle Onikişubat ilçesinde Mahalle toplantısı, gençlerle buluşma , esnaf ziyareti , düğün , taziye ziyaretleri ile gecenin geç saatlerine kadar çalışıyor.. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile birlikte dün akşam Piriresi mahallesinde gençlerle buluştu..
Ramazan Gürbak : Teşkilatlarımız 'la birlikte "Bir ömür boyunca yarının bizim olacağı hayaliyle yürüttüğümüz mücadelemizin sonunda hamdolsun işte bugün Pirireis Mahallesi'nde Asım'ın, dirilişin, Türkiye Yüzyılı'nın nesli, gençlerle birlikteydik,
"Gördük ki gençlerimizle aynı yöne bakıyor, aynı duyguları paylaşıyor, aynı hayallerin peşinden gidiyoruz. Birileri sosyal medya mecralarında bu kendilerini gaza getirirken biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz." Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi kalkındırmak için çalışıyoruz," dedi..
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek : 14 Mayıs da inşallah hep beraber vekil adaylarımıza destek vererek zafere birlikte imza atacağız, ben gençlere güveniyorum.. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.