Sağlık-Sen Ziyaret

Sağlık-Sen Ziyaret
Sağlık-Sen ZiyaretBEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Ramazan Gürbak , Sağlık/sen Çadırını ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.Teşkilatımızla birlikte Yörük Selim Devlet hastanesi bahçesinde...

Sağlık-Sen Ziyaret
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ/ Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Ramazan Gürbak , Sağlık/sen Çadırını ziyaret ederek geçmiş olsun dedi.
Teşkilatımızla birlikte Yörük Selim Devlet hastanesi bahçesinde bulunan Sağlık-Sağlık- sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, yönetim kurulu üyeleri çadır girişinde karşılama yaptı..
6 Şubat Depreminde : Sendika binaları yıkılan Sağlık- Sen Yürükselim Hastanesi bahçesindeki çadırdan sendika faaliyetlerine devam ediyor..
Ak Patinin en hızlı çalışan Milletvekili adayı Ramazan Gürbak : " Pandemi sürecinde ve 6 Şubat Depremleri sonrasında sağlık ordumuz çok yoğun çalışarak takdire şayan bir hizmet verdi.. Bugün ise Sağlık-sen çadırını ziyaret ettik.
"Mazlumların yanında olan sendikamız her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin yanındadır" sözleriyle desteklerini aldık. teşekkür ediyoum..
Türkiye Yüzyılında STK'larımızla birlikte daha güçlü, daha müreffeh, daha aydınlık bir Türkiye için durmak yok yola devam. 13 mayıs akşamına kadar seçim çalışması 14 Mayıs da ise Sandıklara sahip çıkma çalışması ile görevimizi tamamlayacağız," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.