Koray Kıraç Türkoğlu da !

Koray Kıraç Türkoğlu da !
Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi bir yandan depremin yarasını sarıyor , bir yandan ise seçime hazırlanıyor..Koray Kıraç Türkoğlu da !BEKİR DOĞANTÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş "...

Kahramanmaraş Türkoğlu İlçesi bir yandan depremin yarasını sarıyor , bir yandan ise seçime hazırlanıyor..
Koray Kıraç Türkoğlu da !
BEKİR DOĞAN
TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş " 14 Mayıs da Türkoğlu Ak Partiye en yüksek oyu verecektir," dedi.
Başkan Osman Okumuş : AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Koray Kıraç ile esnaf ziyareti , mahalle ziyareti ve çadır kent ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Ak Parti Türkoğlu ilçe teşkilatı : AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin Okumuş , teşkilat üyeleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş , Ak Parti Milletvekili adayı Koray Kıraç programına katılarak ilçede esnaf ziyareti yaptı.
Koray Kıraç daha sonra : Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş makamında ziyaret ederek.. ilçe hakkında bilgiler aldı.
Osman Okumu, : Koray Kıraç , Nazik ziyaretleri için AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayımız Koray KIRAÇ’a teşekkür eder, Türkiye Yüzyılı'nı anlatmak istikametiyle çıkmış oldukları bu yolda muvaffakiyetler dileriz. biz Türkoğlu olarak Ak Parti vekil adaylarımızın yanındayım," dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.