"Doğru Adımlarla Yola Devam”

"Doğru Adımlarla Yola Devam”
"Doğru Adımlarla Yola Devam”BEKİR DOĞANTÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Kılılı mahallesinde esnaf ziyareti yapan Tarım ve Orman Bakanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Vahit Kirişçi ’ nin iş yerleri...

"Doğru Adımlarla Yola Devam”
BEKİR DOĞAN
TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesi Kılılı mahallesinde esnaf ziyareti yapan Tarım ve Orman Bakanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Vahit Kirişçi ’ nin iş yerleri yıkılan esnafa çarı kurmaya başladıklarını," söyledi.
Ak Parti sahada seçim çalışmasını yoğun bir ekiple devam ettiriyor, bu bağlamda önceki gün Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesine bir ziyaret programı, afet döneminde yapılan geçici barınma merkezlerimizi ve konteyner çarşılarında incelemelerde bulunan Bakan Vahit Kirişçi : " Kahramanmaraş Trabzon bulvarı, Azerbaycan bulvarı ve şehrin her köşesinde çarşılar yapıyorsak burada da yapıyoruz..
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş , Bakan Vahit Kirişçi Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat PAKDİL, 22. 23. ve 24. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Parlamenterler Birliği Genel Başkanımız Nevzat PAKDİL, İlçe Koordinatör Valimiz Enver ÜNLÜ, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin GÜNGÖR, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanımız Fırat GÖRGEL, ve AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin OKUMUŞ eşlik ettikleri ziyaret son derece verimli geçti.
Türkoğlu Lojistik Merkezi İçerisindeki Konteyner Kent, Prefabrik Konutlar ve Konteyner Çarşı Kılılı Mahallesi Hasankeyf Çarşısı yerinde görüldü.. Doğru Adımlarla Doğru Yola Devam ediyoruz," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.