Alpedo Dondurma Üretimine Başladı

Alpedo Dondurma Üretimine Başladı
Alpedo Dondurma Üretimine BaşladıKAHRAMANMARAŞ / 6 Şubat Depreminde ağır hasar gören dondurma fabrikalarından biri olan Kervan Lezzet Gurubu, Alpedo Dondurma fabrikası yapılan tamir sonrası üretime başlaması ile birlikte yurt...

Alpedo Dondurma Üretimine Başladı

KAHRAMANMARAŞ / 6 Şubat Depreminde ağır hasar gören dondurma fabrikalarından biri olan Kervan Lezzet Gurubu, Alpedo Dondurma fabrikası yapılan tamir sonrası üretime başlaması ile birlikte yurt içi ve yurt dışı dondurma ihracatı baladı.
A Habere : canlı yayın konuğu olan Alpedo- Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu : " Asrın felaketine Kahramanmaraş'ta evimizde yakalandık, iş yerlerimiz yıkıldı. bir çok personelimiz ailesi ile deprem şehidi oldu.. ilk günden başlayarak fabrikamı koştuk, hasarlı olan yıkılan fabrikamızı gece gündüz çalışarak tamirini bakımını yaparak, yeniden dondurma ve tatlı üretimine başladık..
Sami Kervancıoğlu : Bugün 170 bin noktaya dondurma dağıtımı ve başta ABD olmak üzere 26 ülkeye ihracat yapıyoruz, hem dondurma ve tatlı ihracatımız var , bizim fabrikamızda bugün 1500 kişi çalışıyor , sadece Kervan- Alpedo Dondurma olarak bizim değil tüm meslektaşlarımızın fabrikaları ve iş yerleri yıkıldı.. ustaları şehit oldu.. Allah birda ülkemize öyle bir felaket vermesin diyorum, Deprem Şehitlerini Rahmetle anıyorum,," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.