"8 vekil adayımızla ilimizin yüzde 45 ziyaret ettik"

"8 vekil adayımızla ilimizin yüzde 45 ziyaret ettik"
Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel:"8 vekil adayımızla ilimizin yüzde 45 ziyaret ettik"BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, dün akşam canlı yayın konuğu olduğu marasgündem...

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel:
"8 vekil adayımızla ilimizin yüzde 45 ziyaret ettik"
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, dün akşam canlı yayın konuğu olduğu marasgündem tv de " 8 vekil adayımızın belirlenmesi ile sahaya indik bugün için yüzde 45 'ini ziyaret ettik," dedi..
marasgündemtv. de Gazeteci Bekir Doğan ve Mehmet Taş sorularını cevaplayan Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Fırat Görgel: vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımıza karşı ilgisini alakasını fazlasıyla görmek kendilerini son derece memnun ettiğini ilk turda oyunu artırarak seçileceğini ," söyledi.
Seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Görgel, Ak kadroların her zaman olduğu gibi milletin yanında olduğunu, ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçim olacağını ifada etti. Başkan Görgel açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin şehrimizde büyük yıkımlara neden oldu, bu yıkımların yaralarını en hızlı şekilde sarmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” Dedi.
Deprem felaketinin ilk anlarında itibaren vatandaşların yanında olan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, seçim çalışmaları ile ilgili olarak da Ak kadroların her zaman olduğu gibi yine milletinin yanında olduğunu, ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçim olacağını söyledi.
Başkan Görgel: “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız gayet sağlıklı, başarılı bir biçimde yürüyor. Burada tabii halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı ilgisini alakasını görmek, ondan memnuniyetini görmek bizleri son derece memnun ediyor. Partimize olan güvenleri bizleri son derece memnun ediyor. İnşallah 14 Mayıs’a giderken güzel bir saha çalışması yapıyoruz. Sahadaki durumumuzu da görme fırsatı, vatandaşlarımızın taleplerini dinleme, burada eksiklerimiz varsa onları görme eksiklerimizi tamamlama yönünde irade oluşturmak için bir vesile oluyor.
Aynı zamanda her zaman vatandaşımızın içerisindeyiz. Seçim çalışmalarında bir vesile olarak kullanıyoruz aynı zamanda. Durmadan hem 14 Mayıs’tan önce 14 Mayıs’tan sonra zaten her zaman AK Parti teşkilatı hem milletvekillerimiz, hem de milletvekili adaylarımız vatandaşlarımızla hemhâl. Sayın Cumhurbaşkanımıza vatandaşımızla beraber bu şekilde desteğimiz devam edecek İnşallah.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.