2024 yılı yatırımımız Havacılık Sektörüne

2024 yılı yatırımımız Havacılık Sektörüne
Mustafa Narlı2024 yılı yatırımımız Havacılık SektörüneBEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı: " 2023 yılını değerlendirdi, 2024 yılı yatırımımız Havacılık ve uzay sanayiye...

Mustafa Narlı
2024 yılı yatırımımız Havacılık Sektörüne
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ / Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı: " 2023 yılını değerlendirdi, 2024 yılı yatırımımız Havacılık ve uzay sanayiye olacaktır," dedi.
Tekstil sektöründe : Sanayi fakir ülkelere emek yoğun sekter olması sebebi ile gelişmekte olan ülkelere kaydığını bizimde bugün imkan varken kendimizi yenileyerek yeni yatırımlar yapmamız gerektiğini söyleyen Başkan Mustafa Narlı, Borsa binasında 2023 yılını bir gurup basın mensubu ile değerlendirme yaptı..
Gazetecilerin sorularını net olarak cevaplayan Başkan Mustafa Narlı: " Seçim yaptık göreve geldik, Kahramanmaraş için güzel hayallerimiz hedeflerimiz vardı.. ama Deprem bizi derinden yıktı.
6 Şubat Depremleri 72 gün ben bu odada yattım, Kahramanmaraş için Deprem sonrası çok çaba harcadıklarını söyledi. 2024 de bu hayallerimiz için yatırıma devam edeceğiz. Allah nasip etti ilk 500 de şirketimiz var arkadaş ben buna şükür ediyorum..


Başkan Mustafa Narlı : Biz bir birimizi sevelim, bir birimize sahip çıkalım, uzayan kol bizden olsun, Elin zengini değil Maraş'ın zengini olsun, herkesin bir hatası kusuru olur bunu büyütmeden bir birimizi sevelim dostlarım..
TUSAŞ Başkanı Prof.Dr . Rafet Bozdoğan, Milletvekillerine, Bakanlara emeği geçen herkese TUSAŞ Maraş gelmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Başkan Mustafa Narlı : TUSAŞ getirmek için çok çaba harcadıklarını söyledi.
Aksu çayında balık tutar yerdik, bugün her gün ayrı bir renk akıyor, yeterli arıtma kurmak için gücümüzü birleştirdik.. diyen Başkan Mustafa Narlı : 3 OSB Birleştirerek ve Teke Düşürdük.. böylece kısa sürede arıtma tesisini kuracağız Aksu çayında yeniden balıkları göreceğiz.. Vekillerimize bakanlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ama 2024 yılında arıtma için herkesden destek istiyorum basın dan da destek istiyorum..
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 bin 600 dönüm Tekstil İhtisas OSB Tomsuklu için alt yapı çalışması Mayıs 2024 de bitecek ve seneye bugün Tomsuklu da mantar gibi fabrika bittiğini göreceksiniz.. Biz burada birde Karma OSB kurulmasını veya binin içine isim değişikliği ile karma hale getirilmesini istiyoruz…yeri ayrıldı ama biz daha hiç bir şey ulaşmadı. Yer teslimi yapılan kimse yok.. 2024 Mayısından sonra inşallah dedi.
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Narlı bölgesinde 18 bin dönüm Sanayi alanı ayrılan yeri olarak ayrıldı buranın ise Küçük esnaf ve 3 bin 600 dönümü OSB geriye kalan yerde ise küçük esnafa yer verilmesini arzu ediyoruz bu konuda çalışmamız devam ediyor..
OSB ve Küçük sanayi de 10 binlerce işçi çalışacak onları şehre taşımak için Kahramanmaraş Merkez, Tomsuklu bölgesine Kahramanmaraş merkezden Raylı sistem yapılması gerekiyor.. Raylı sistem olur, ulaşım sorunu çözmemiz gerekiyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.